Website laten maken Den Haag

Nieuwe website laten maken?

Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in regio Den Haag? Wij ontwerpen moderne resultaatgerichte websites die hun werk doen. Optimale gebruiksvriendelijkheid is waar wij veel focus op leggen. Van idee tot realisatie denken wij met alle stappen mee.

Kom eens langs bij ons op de koffie om jouw idee te bespreken.
Wij delen onze kennis graag en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe strategische partners.

Afspraak maken

Wat is het doel van je website?

Het doel van een website is erg belangrijk om duidelijk te hebben aan begin van een professionele website. Veel bedrijven laten een nieuwe website ontwikkelen zonder precies te weten wat ze willen bereiken. Ze weten dat ze een nieuwe website nodig hebben maar nemen niet de tijd goed na te denken over wat ze ermee willen bereiken.

Verschillende soorten website doelen

Je kan natuurlijk meerdere doelen hebben met je website. Hieronder een aantal voorbeelden van doelen voor je website:

Website case PDX Services
Prijsindicatie aanvragen +31 (0)70 22 11 640 info@suprevo.com

Wat kost een website laten maken?

Bij ons beginnen de websites vanaf €1200,- excl. BTW. Dit bedrag is nodig om onze basiskwaliteit te kunnen garanderen. Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en dus altijd volledig afgestemd op jouw wensen.

Meer lezen over de kosten van een website laten maken.

Offerte aanvragen

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Als je gevonden wilt worden in Google dan is het van belang dat je jouw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Deze optimalisatie handelingen worden in online marketing wereld SEO genoemd. SEO betekent Search Engine Optimalisation of in het nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is de verzameling van handelingen die een website beter vindbaar maken in Google. Je richt je hierbij op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dus waarmee je potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers naar jouw website kan leiden.

Website laten maken

WordPress website laten maken

WordPress is zeer populair CMS dat makkelijk te onderhouden is. De grote open source community erachter zorgt ook voor plugins die kosten kunnen besparen binnen een project. Het wiel hoeft natuurlijk niet altijd opnieuw uitgevonden te worden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk WordPress websites. Met onze ruime ervaring is dit een gestroomlijnd proces waarbij de website volledige geoptimaliseerd zal worden.

Lees hier de voordelen van WordPress.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Van website idee tot online komt het veel kijken. Denk hierbij aan het volgende:

Wil je een nieuwe website laten maken?Offerte aanvragen

Mobielvriendelijke website laten maken

Tegenwoordig komt de meerderheid van de internet gebruikers van mobiel af. Het is dus van groot belang dat je website er op mobiel goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Vaak is het de kunst van het weglaten om op mobiel een goede gebruikservaring te creëren. Websites moeten daarom altijd goed responsive gebouwd worden. Zo schalen ze in de browser goed mee met verschillende schermformaten. Een responsive website zorgt ook voor een betere conversie.

Bedrijfswebsite laten maken
Website bezoeken zijn vaker via mobiel

Website laten verbeteren

Je hebt een website en wil weten wat je precies kan verbeteren? Daar zijn handige tools voor als Google Analytics en Hotjar. Google Analytics geeft je veel inzicht in het gebruik van je website doormiddel van cijfers. Hotjar echter vinden wij nog beter! Met Hotjar kan je namelijk je website bezoekers opnemen en deze filmpje van het gebruik van de website terug zien. Deze visuele informatie is zeer handig om je website op juiste plekken te verbeteren.

Websites die wij hebben gemaakt

Onderstaande bedrijfswebsites hebben wij ontworpen en/of ontwikkeld. Mocht je vragen hebben over ons werk of een nieuwe opdracht hebben liggen, neem contact op!