Website laten maken

Nieuwe website laten maken?

Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Wij ontwerpen moderne resultaatgerichte websites die hun werk doen. Optimale gebruiksvriendelijkheid is waar wij veel focus op leggen. Van idee tot realisatie denken wij met alle stappen mee.

Kom eens langs bij ons op de koffie om jouw idee te bespreken.
Wij delen onze kennis graag en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe strategische partners.

Afspraak maken

Wat is het doel van je website?

Het slim om van te voren na te denken over de doelen. Dan kan je al snel zien of iets het investeren waard is. Ook voor het webdesign bureau is het dan makkelijker betere oplossingen te bedenken om de gewenste doelen te behalen.

Voorbeelden van doelen zijn:

Website case PDX Services
Prijsindicatie aanvragen Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Wat kost een website?

Bij ons beginnen de websites vanaf €1200,- excl. BTW. Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en dus altijd volledig afgesteld op jouw wensen.
Stuur ons je opdrachtomschrijving op en ontvang een prijsschatting voor jouw project.

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Als je gevonden wilt worden in Google dan is het van belang dat je jouw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Deze optimalisatie handelingen worden in online marketing wereld SEO genoemd. SEO betekent Search Engine Optimalisation of in het nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is de verzameling van handelingen die een website beter vindbaar maken in Google. Je richt je hierbij op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dus waarmee je potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers naar jouw website kan leiden.

Website laten maken

WordPress website laten maken

WordPress is zeer populair CMS dat makkelijk te onderhouden is. De grote open source community erachter zorgt ook voor plugins die kosten kunnen besparen binnen een project. Het wiel hoeft natuurlijk niet altijd opnieuw uitgevonden te worden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk WordPress websites. Met onze ruime ervaring is dit een gestroomlijnd proces waarbij de website volledige geoptimaliseerd zal worden. Lees hier de voordelen van WordPress.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Van website idee tot online komt het veel kijken. Denk hierbij aan het volgende:

Wil je een nieuwe website laten maken?Offerte aanvragen

Mobielvriendelijke website laten maken

Tegenwoordig komt de meerderheid van de internet gebruikers van mobiel af. Het is dus van groot belang dat je website er op mobiel goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Vaak is het de kunst van het weglaten om op mobiel een goede gebruikservaring te creëren. Websites moeten daarom altijd goed responsive gebouwd worden. Zo schalen ze mee met allerlei verschillende schermformaten.

Bedrijfswebsite laten maken
Website bezoeken zijn vaker via mobiel

Websites die wij hebben gemaakt

Onderstaande bedrijfswebsites hebben wij ontworpen en/of ontwikkeld. Mocht je vragen hebben over ons werk of een nieuwe opdracht hebben liggen, neem contact op!