Webdesign Den Haag

Nieuwe website nodig? Of je huidige een flinke update geven? Wij helpen je graag om jouw bedrijf sterker online neer te zetten.

Onze webdesign diensten

Gespecialiseerd is maatwerk WordPress websites. Websites die dus volledig aansluiten op jouw bedrijf en uniek zijn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Bekijk de case PDX Services
Neem contact op Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Strategisch webdesign

We beginnen natuurlijk met de strategie voor een project. Het is belangrijk van tevoren te weten waar we aan toe zijn. Naast de vanzelfsprekende datum van algehele oplevering gebruiken wij ook oplever momenten tussendoor voor ontwerpen en testfases. Naast de datums zijn er ook andere aspecten van belang zoals wat we precies gaan opleveren en dit kan per project variëren.

Deze gehele planning wordt gemaakt aan de hand van in ieder geval één gesprek met jou als klant. Vanuit dat gesprek kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we het project gaan aanpakken.

De ontwerpfase

Dit is het punt waar onze expertise in webdesign naar voren komt. De ontwerpfase visualiseert het project. Bij meerdere contactmomenten presenteren wij hoe het project eruit gaat zien en of dat dan ook aansluit bij de wensen. Het is belangrijk om deze punten uit te lichten want hierna komt de ontwikkelingsfase en dan is het wel zo goed om duidelijk te zien hoe de functionaliteiten eruit gaan zien. Dat levert tijdswinst op aan het eind van de ontwikkelingsfase.

Bij onze opgeleverde projecten kun je zien hoe jouw project eruit zou kunnen komen te zien.

Ontwikkelingsfase

De ontwikkelfase is het moment dat we alle functionaliteiten inbouwen in een website. We laten de content hier op WordPress draaien zodat alle tekst op de website vervolgens makkelijk kan worden aangepast. Ook bouwen we hier eventueel op maat gemaakte functionaliteiten zoals bij ons project van B&B HealthCare om een afspraak te maken waar een groot deel geautomatiseerd is.

Bekijk de case B&B Healthcare
Neem contact op Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Afronding en nazorg

Afronding van een project is belangrijk. Volgens planning gaan we graag na een hoop testen zo vlekkeloos mogelijk live zodat het enthousiasme over een gloednieuwe site of applicatie nog leeft. Hier speelt de klant ook een rol in want die kan het precies testen zoals hij of zij het wil hebben. Een paar verse ogen is altijd handig.

Na ‘livegang’ is er een belangrijk aspect over en dat is de nazorg. Een website heeft onderhoud nodig. Kleine updates voor een volgende versie wordt gelanceerd. Dat heeft meerdere functies. Ten eerste bouw je steeds meer relevante waarde op voor zoekmachines zoals Google. Een tweede goede reden is dat je de bezoeker geïnteresseerd in de website houdt en dus vooral ook laat terugkeren.