Webdesign Den Haag

Webdesign bureau in Den Haag

Voor webdesign in Den Haag ben je bij ons aan het goede adres. Onze ontwerpen zijn professioneel en uniek. Wij zorgen er altijd voor dat het webdesign volledig aansluit bij jouw bedrijf en missie. Je bent welkom op ons kantoor in Den Haag voor een goed gesprek en een kop koffie. Als je vragen hebt over webdesign of één van onze andere diensten neem dan contact op.

Onze webdesign diensten

Onze specialisatie is het ontwerpen en bouwen van unieke maatwerk WordPress websites. Alles is hierin mogelijk en wij gaan altijd voor het hoogste resultaat. Als de projectomschrijving duidelijk is zal er gestart worden met “User Experience (UX Design) worden. Denk hierbij aan persona’s, flowcharts, functioneel ontwerp & wireframes.
Vervolgens zal deze data en indelingen gebruikt worden voor een visueel ontwerp. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp wordt er pas gestart met programmeren.

Branding

Branding is een ook belangrijk deel van webdesign. Het is het gehele plaatje van hoe jij je bedrijf laat voorkomen. Webdesign is hier maar een deel van. Meer lezen over waarom branding zo belangrijk is kan in ons blog.

Waarom branding belangrijk is?

Bekijk de case PDX Services
Neem contact op Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Strategisch webdesign

We beginnen natuurlijk met de strategie voor een project. Het is belangrijk van tevoren te weten waar we aan toe zijn. Naast de vanzelfsprekende datum van algehele oplevering gebruiken wij ook oplever momenten tussendoor voor ontwerpen en testfases. Naast de datums zijn er ook andere aspecten van belang zoals wat we precies gaan opleveren en dit kan per project variëren.

Deze gehele planning wordt gemaakt aan de hand van in ieder geval één gesprek met jou als klant. Vanuit dat gesprek kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we het project gaan aanpakken.

De ontwerpfase

Dit is het punt waar onze expertise in webdesign naar voren komt. De ontwerpfase visualiseert het project. Bij meerdere contactmomenten presenteren wij hoe het project eruit gaat zien en of dat dan ook aansluit bij de wensen. Het is belangrijk om deze punten uit te lichten want hierna komt de ontwikkelingsfase en dan is het wel zo goed om duidelijk te zien hoe de functionaliteiten eruit gaan zien. Dat levert tijdswinst op aan het eind van de ontwikkelingsfase.

Bij onze opgeleverde projecten kun je zien hoe jouw project eruit zou kunnen komen te zien.

Ontwikkelingsfase

De ontwikkelfase is het moment dat we alle functionaliteiten inbouwen in een website. We laten de content hier op WordPress draaien zodat alle tekst op de website vervolgens makkelijk kan worden aangepast. Ook bouwen we hier eventueel op maat gemaakte functionaliteiten zoals bij ons project van B&B HealthCare om een afspraak te maken waar een groot deel geautomatiseerd is.

Bekijk de case B&B Healthcare
Neem contact op Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Afronding en nazorg

Afronding van een project is belangrijk. Volgens planning gaan we graag na een hoop testen zo vlekkeloos mogelijk live zodat het enthousiasme over een gloednieuwe site of applicatie nog leeft. Hier speelt de klant ook een rol in want die kan het precies testen zoals hij of zij het wil hebben. Een paar verse ogen is altijd handig.

Na ‘livegang’ is er een belangrijk aspect over en dat is de nazorg. Een website heeft onderhoud nodig. Kleine updates voor een volgende versie wordt gelanceerd. Dat heeft meerdere functies. Ten eerste bouw je steeds meer relevante waarde op voor zoekmachines zoals Google. Een tweede goede reden is dat je de bezoeker geïnteresseerd in de website houdt en dus vooral ook laat terugkeren.

Webdesign kosten in Den Haag

De kosten om een website te laten maken zijn erg variable. Er zijn verschillende niveau’s van kwaliteit. De één gebruikt een kant en klaar thema en de andere ontwikkeld een volledig eigen systeem. Bij ons begint de prijs voor een nieuwe website op €1200,-. Voor ons in de dit de basis om onze kwaliteit te garanderen. Een volledige uniek en op jouw bedrijf aangepast ontwerp met geoptimaliseerde en stabiele code. Wil jij weten wat jouw idee, project of website zou kosten? Vraag het ons! Wij helpen je ook graag op weg met ons website advies.

Professioneel webdesign laten maken in Den Haag?

Als WordPress designer zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele webdesigns. Het doel van jouw website staat hier altijd centraal bij de keuzes die gemaakt worden. Van te voren doen wij dan ook onderzoek en stellen wij vragen om het doel helder te krijgen. Zo wordt het webdesign geoptimaliseerd voor de juiste doelgroep en hoogste conversie. Alles wat wij doen is uniek en op maat gemaakt, hierdoor sluit het perfect aan jouw bedrijfsuitstraling en missie / visie.

Locatie webdesign Den Haag

Webdesign in Den Haag laten maken? Dan ben je bij ons aan juiste adres. Ons kantoor zit gevestigd in de Binckhorst van Den Haag in het bruisende creatieve gebouw Bink36. Hier kunnen wij jullie ontvangen voor een vrijblijvend gesprek. Wij werken graag samen met bedrijven uit Den Haag, omdat er dan persoonlijker en sneller geschakeld kan worden.

Ons volledige adres is:
Binckhorstlaan 36, C144
2516 BE Den Haag