Tibbaa

CASE
Klant Tibbaa Branch Ticketing
Project Website Werkzaamheden User Experience Design
User Interface Design
Front-end development
Code HTML5, CSS3, JS Website www.tibbaa.com

Met de snelgroeiende ticket provider Tibbaa werken wij samen op verschillende aspecten binnen hun services. Vanwege deze snelle groei is het telkens van belang dat opdrachten met hoge snelheid en kwaliteit worden uitgevoerd. Wij zijn onder andere medeverantwoordelijk voor de website, ticketshop, dashboard, event calendar en de Tibbaa Smartcard.

Het project

De core business van Tibbaa is ticket verkoop. Het is dan ook van groot belang dat dit onderdeel volledig geoptimaliseerd is. Aan ons was de taak om de ticketshop vorm te geven. Hiervoor is onderzoek gedaan naar concurrentie en de gebruikers. Vanuit dat onderzoek is er een ontwerp omgebouwd zodat de bezoekers er makkelijker en sneller doorheen lopen.

De projecten hadden telkens grote spoed voor oplevering. Suprevo is hierbij enorm flexibel geweest en schakelden zeer snel. Strakke deadlines waren geen probleem. Peter Roos – CEO

Het resultaat

De ticketshop heeft een flinke gebruiksvriendelijke update gekregen. Hierdoor is de conversie verhoogd, doordat het afreken proces versimpeld is.

De toekomst

Wij blijven actief als digitale partner voor Tibbaa voor verschillend oplossingen voor hun producten.

Bekijk de case Prismax