Internetbureau Den Haag

Website of webshop laten maken in Den Haag

Ben jij op zoek naar onder een internetbureau dat kan helpen bij het opzetten van een website of webshop? Dan ben je bij Suprevo aan juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites en webshops.

Suprevo is een internetbureau gevestigd in Den Haag. Wij denken graag mee met onze partners op alle online aspecten.

Ja, ik wil meer weten

Bedrijfswebsite laten maken
Website case B&B Healthcare

Full-service internetbureau Den Haag

Hoe behaal je met jouw website je online doelstellingen? Veel bedrijven laten een website maken en denken dat de rest dan vanzelf gaat. Als je een auto koopt moet je hem ook besturen om naar je doel te gaan.

Je moet de website als een tool zien om je online doelen te behalen. Deze tool kan je zelf gebruiken maar je kan ook ons inschakelen om dit te doen. Wij kunnen je helpen met schrijven en maken van content voor je website. Met onze uitgebreide kennis weten wij wat werkt voor SEO.

Ja, ik wil hulp

De WordPress specialist van Den Haag

WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites. Doordat WordPress SEO vriendelijk is, makkelijk te beheren is en uitgebreide community heeft is erg populair. Goed gevonden is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten van een website. Het zelf kunnen beheren van je website kan veel kosten schelen. Er zijn ook groot aantal plugins beschikbaar die de werkzaamheden flink kunnen versnellen en dus goedkoper maken dan alles van de grond aan te ontwikkelen.

Onze uitgebreide ervaring met WordPress zorgt ervoor dat wij geoptimaliseerd websites met uniek design kunnen leveren voor goede prijzen. Wij bouwen wel altijd eigen ontwerpen uit en werken niet met kant-en-klare thema’s.

Zoek jij een WordPress specialist in Den Haag? Wij kunnen je helpen met:

  • WordPress websites bouwen
  • WordPress webshops bouwen
  • API koppelingen maken
  • Je website onderhouden en updaten
  • Jouw vaste online partner zijn

Help mij met WordPress

WordPress webdesign

Onze diensten

Om producten succesvol te kunnen lanceren bieden wij een aantal expertises aan. Deze expertises zorgen er gezamenlijk voor dat we websites en applicaties kunnen ontwerpen en realiseren die volledig op de wensen aansluiten van onze klanten. Ook zorgen deze expertises ervoor dat we van tevoren goed kunnen inschatten wat voor aspecten van een opdracht of idee er verbeterd kunnen worden.

UX design

Jouw website of applicatie moet makkelijk te gebruiken zijn voor gebruikers dus hier wordt van tevoren al over nagedacht.

UI design

De ‘look & feel’ van een project is uitermate belangrijk voor een goede indruk op de bezoekers van een website. Vandaar dat wij hier veel aandacht aan geven.

Responsive webdesign

Responsive webdesign zorgt ervoor dat alle belangrijke elementen ook op kleinere apparaten zoals tablets en smartphones in de bijhorende browser goed worden weergegeven.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld op dit moment en dit omarmen wij omdat het zo gebruiksvriendelijk is.

Magento

Magento is hét CMS voor de middelgrote en grote webshops. Dit robuuste systeem heeft talloze functies om het onderhouden van een webshop makkelijk te maken.

SEO

SEO ofwel ‘Search Engine Optimalisation’ is belangrijk wanneer je hoog in de organische zoekresultaten van Google en Bing terecht wil komen.

HTML5/CSS3/PHP7

Wij zijn up-to-date met nieuwe technieken die worden gebruikt in onze branche en houden altijd rekening met de toekomst.

Optimalisatie

Optimalisatie van een website of applicatie is ontzettend belangrijk voor de algehele performance van het project. Niemand werkt graag met een langzaam systeem.

Benieuwd naar de kosten voor jouw project?Vrijblijvende offerte aanvragen
internetbureau den haag

Internetbureau Den Haag – locatie

Wij zijn te vinden in de Binckhorst in het verzamelgebouw Bink36!

Adres
Binckhorstlaan 36 – C144
2516BE Den Haag

Contactgegevens
info@suprevo.com
+31 (0)6 53 31 30 13