Internetbureau Den Haag

Website of webshop nodig?

Suprevo is een internetbureau gevestigd in Den Haag. Wij denken graag mee met alle kleine én grote projecten. We kijken graag of we het leven makkelijker kunnen maken zodat jij je de focus kan leggen op het runnen van je bedrijf. Ook zijn we goed in maatwerk voor de onderdelen die niet zo vaak voorkomen op het wereldwijde web. Vaak is een WordPress website toereikend genoeg of schaalbaar naar unieke elementen. Voor webshops zijn vooral WooCommerce en Magento geschikt. Kijk gerust een van onze cases en als je een vraagt hebt staan wij altijd klaar!

Website case B&B Healthcare
Neem contact op Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Onze diensten

Om producten succesvol te kunnen lanceren bieden wij een aantal expertises aan. Deze expertises zorgen er gezamenlijk voor dat we websites en applicaties kunnen ontwerpen en realiseren die volledig op de wensen aansluiten van onze klanten. Ook zorgen deze expertises ervoor dat we van tevoren goed kunnen inschatten wat voor aspecten van een opdracht of idee er verbeterd kunnen worden.

UX design

Jouw website of applicatie moet makkelijk te gebruiken zijn voor gebruikers dus hier wordt van tevoren al over nagedacht.

UI design/Webdesign

De ‘look & feel’ van een project is uitermate belangrijk voor een goede indruk op de bezoekers van een website. Vandaar dat wij hier veel aandacht aan geven.

Responsive webdesign

Responsive webdesign zorgt ervoor dat alle belangrijke elementen ook op kleinere apparaten zoals tablets en smartphones worden weergegeven.

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld op dit moment en dit omarmen wij omdat het zo gebruiksvriendelijk is.

Magento

Magento is hét CMS voor de middelgrote en grote webshops. Dit robuuste systeem heeft talloze functies om het onderhouden van een webshop makkelijk te maken.

SEO

SEO ofwel ‘Search Engine Optimalisation’ is belangrijk wanneer je hoog in de organische zoekresultaten van Google en Bing terecht wil komen.

HTML5/CSS3/PHP7

Wij zijn up-to-date met nieuwe technieken die worden gebruikt in onze branche en houden altijd rekening met de toekomst.

Optimalisatie

Optimalisatie van een website of applicatie is ontzettend belangrijk voor de algehele performance van het project. Niemand werkt graag met een langzaam systeem.

Internetbureau Den Haag – locatie

Wij zijn te vinden in de Binckhorst in het verzamelgebouw Bink36!

Adres
Binckhorstlaan 36 – C144
2516BE Den Haag

Contactgegevens
info@suprevo.com
+31 (0)6 53 31 30 13