WordPress

Meer dan de helft van de websites met een CMS is een WordPress website. Dat is niet zonder reden.

Je wil een toffe website die je zelf kan beheren. Deze moet goed gevonden worden in Google en andere zoekmachines en het liefst zo snel mogelijk. Wij bouwen speciaal voor jou een WordPress website met een uniek ontwerp.

Waarom een WordPress website?

Dit is een vraag die we vaker krijgen en we proberen hem altijd zo goed mogelijk te beantwoorden. Een aantal voordelen van WordPress op een rijtje:

Je website kan dus snel en veilig online en je kunt dat zelf na oplevering allemaal online regelen vanaf de plek waar je maar wil. Okay, mits je WIFI of een andere manier van toegang tot internet hebt. Als je het dan toch niet helemaal zelf wil regelen of je wil het aan een expert overlaten dan is dat ook prima, dan helpen wij je gewoon verder.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise in huis om ieder mogelijk systeem aan je nieuwe (of bestaande) website te koppelen en kunnen we deze dan laten communiceren. Dit kan variëren van de gangbare Google API’s tot je CRM systeem. Je interne netwerk tot aan onze zelf ontwikkeld FB2WP plug-in. Vrijwel alles is mogelijk en we denken dan ook graag mee hoe we je leven het makkelijkste kunnen maken op technisch gebied.

Open Source

Een extra pluspunt aan WordPress is dat het open source is. Net als Magento bijvoorbeeld is de code in te zien en aan te passen. Dit zorgt er ook voor dat er talloze ontwikkelaars meewerken om deze projecten verder te ontwikkelen. Regelmatig zijn er grote updates die de functionaliteiten uitbreiden of verbeteren en zo blijft WordPress als geheel bijzonder actueel en geschikt voor de meeste websites. Voor de gespecialiseerde webshops daarentegen adviseren wij wel Magento.

Bekijk deze WordPress case B&B Healthcare