PDX Services

CASE
Klant PDX Services Branch Catering
Project Website Werkzaamheden Front-end development
Back-end development
Optimalisatie
Vacature koppeling
Code HTML5, CSS3, JS, PHP Website www.pdxservices.nl

PDX Services is een zakelijke cateraar met een passie voor lekker eten. Hierbij gaan zij voor duurzame relaties en overtreffen we graag verwachtingen. Dit resulteert in inspirerende bedrijfsrestaurants. Daar hoort natuurlijk ook een inspirerende websites bij.

Het project

Om deze beleving ook hier te realiseren, ontwikkelden we samen met PDX Services een volledig nieuwe site. Voor ons lag de focus vooral op het optimaliseren van de user experience en het ontwikkelen van de back-end. Een koppeling met Indeed zorgt dat de vacatures van de site automatisch op het vacature platform Indeed worden gezet.

Het intergeren van een recepten module in de website zorgt voor veel bezoekers. Ook kunnen de huidige klanten het recept opzoeken van de catering bij hun op locatie.

Het resultaat

Door vernieuwing en optimalisering van de website hebben we de bezoekers aantallen en gemiddelde sessie duur flink kunnen verhogen.

De toekomst

PDX Services vondt het belangrijk dat de nieuwe huisstijl in de website zat. Dat is gelukt. Wij monitoren daarnaast het gebruik en zorgen dat alles soepeltjes blijft werken.

Bekijk de website

Bekijk de case Caatje Hoeraatje