Bedrijfswebsite laten maken

Websites bouwen die hun werk doen, dat is Suprevo.

Jouw website trekt wel bezoekers maar levert je geen nieuwe klanten en werk op? Heb je last van concurrentie en gaan je concurrenten dus aan de haal met jouw potentiële klanten? Dan ben je aan het juiste adres bij Suprevo. Wij worden graag je strategische partner voor online succes!

Een goed werkende bedrijfswebsite laten maken is niet zo gedaan, maar gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Als ervaren WordPress specialist is Suprevo zeer effectief in het maken van WordPress websites. Websites waarmee jouw doelen worden behaald.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Stuur een berichtje

Bedrijfswebsite laten maken
Website doelen

Wat is het doel van jouw website?

Het slim om van te voren na te denken over de doelen van je website, voordat je een website laat bouwen. Dan kan je al snel zien of iets het investeren waard is. Ook voor het webdesign bureau is het dan makkelijker oplossingen voor te dragen om de gewenste doelen te behalen.

Voorbeelden van website doelen zijn:

  • Marketing – Meer verkeer genereren, prospects aanspreken, leads genereren en bestaande klanten opnieuw aanspreken
  • Sales – Helpen deals te sluiten door de communicatie van het verkoopteam te valideren en te ondersteunen
  • Klantenondersteuning – De klanttevredenheid verbeteren door een betere service te leveren
  • Automatisering – Kosten verlagen door workflows en taken te versimpelen en te automatiseren
  • Personeel – Aantrekken en rekruteren van nieuwe medewerkers en huidige werknemers ondersteunen
Bekijk de case B&B Healthcare

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Als je gevonden wilt worden in Google dan is het van belang dat je jouw bedrijfswebsite optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Deze optimalisatie handelingen worden in online marketing wereld SEO genoemd. SEO betekent Search Engine Optimalisation of in het nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is de verzameling van handelingen die een website beter vindbaar maken in Google. Je richt je hierbij op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dus waarmee je potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers naar jouw bedrijfswebsite kan leiden.

Mobielvriendelijke bedrijfswebsite

Tegenwoordig komt de meerderheid van de internet gebruikers van mobiel af. Het is dus van groot belang dat je website er op mobiel goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Vaak is het de kunst van het weglaten om op mobiel een goede gebruikservaring te creëren. Websites moeten daarom altijd goed responsive gebouwd worden. Zo schalen ze in de browser goed mee met de verschillende schermformaten.

Bedrijfswebsite laten maken
Vragen of wil je een prijsindicatie?Vraag het ons!

Waarom een WordPress website laten maken?

Waarom zou jouw bedrijf een WordPress website laten maken? Omdat WordPress het meest gebruikte Open Source CMS is betekent dit dat er ook onwijs veel support voor is. Denk hierbij aan plugins voor allerlei functionaliteiten die veel kosten kunnen besparen. Het CMS is ook erg gebruiksvriendelijk voor de beheerders van de website. Hieronder de plus en minuten voor een WordPress website opgesomd:

Pluspunten

Minpunten

Wil jij weten of WordPress geschikt is voor jouw website? Vraag ons dan gratis om advies! Stuur een mailtje of bel ons op 070 – 2211640.

Maatwerk WordPress plugin nodig voor je bedrijfswebsite?

Je hebt een WordPress plugin nodig die nog niet bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte WordPress plugins. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we je van goed advies voorzien en de gewenste plugin ontwikkelen.

Wat kost een een op maat gemaakte plugin? Dan ligt volledig aan de gewenste functionaliteiten en is dus niet voor een gesprek te zeggen. Wil je toch meer lezen over de kosten van op maat gemaakte plugins dan kan dat in ons blog:

Wat kost een maatwerk WordPress plugin

Afspraak maken