Bedrijfswebsite laten maken

Een bedrijfswebsite laten maken?

Een professionele bedrijfswebsite laten bouwen kost geld. De kosten kunnen echter flink variëren per webdesign bureau. Dit komt door verschillende niveaus van kwaliteit en werkmethodes.
Het is dus belangrijk als bedrijf te weten wat je precies wil en wat rendabel is. In dit artikel gaan wij verder in op waar je allemaal aan moet denken bij het laten maken van een bedrijfswebsite.

Mocht je al direct advies willen of een vraag hebben neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

Wat is het doel van je website?

Het slim om van te voren na te denken over de doelen van je website, voordat je een website laat bouwen. Dan kan je al snel zien of iets het investeren waard is. Ook voor het webdesign bureau is het dan makkelijker betere oplossingen te bedenken om de gewenste doelen te behalen.

Voorbeelden van doelen zijn:

Bekijk de case B&B Healthcare
Vraag maar raak Marco Brok +31 (0)6 53 31 30 13 marco@suprevo.com

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Als je gevonden wilt worden in Google dan is het van belang dat je jouw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Deze optimalisatie handelingen worden in online marketing wereld SEO genoemd. SEO betekent Search Engine Optimalisation of in het nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is de verzameling van handelingen die een website beter vindbaar maken in Google. Je richt je hierbij op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dus waarmee je potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers naar jouw website kan leiden.

Mobielvriendelijke website

Tegenwoordig komt de meerderheid van de internet gebruikers van mobiel af. Het is dus van groot belang dat je website er op mobiel goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Vaak is het de kunst van het weglaten om op mobiel een goede gebruikservaring te creëren. Websites moeten daarom altijd goed responsive gebouwd worden. Zo schalen ze mee met allerlei verschillende schermformaten.

Bedrijfswebsite laten maken
Vragen? Of wil je een prijsindicatie?Neem contact op

Waarom een WordPress website laten maken?

Waarom zou jouw bedrijf een WordPress website laten maken? Omdat WordPress het meest gebruikte Open Source CMS is betekent dit dat er ook onwijs veel support voor is. Denk hierbij aan plugins voor allerlei functionaliteiten die veel kosten kunnen besparen. Het CMS is ook erg gebruiksvriendelijk voor de beheerders van de website. Hieronder de plus en minuten voor een WordPress website opgesomd:

Pluspunten

Minpunten

Wil jij weten of WordPress geschikt is voor jouw website? Vraag ons dan gratis om advies! Stuur een mailtje of bel ons op 070 – 2211640.