WordPress Den Haag

WordPress specialist in Den Haag

Ben jij opzoek naar een nieuwe WordPress website of webshop? Of heb jij hulp nodig bij updates en aanpassingen in uw bestaande website? Dan ben je bij Suprevo aan het juiste adres. Wij hebben ruim ervaring en focussen ons 100% op WordPress. Vrijwel al onze klanten hebben een WordPress website inclusief wij zelf natuurlijk! Dag in en dag uit zijn wij bezig met WordPress van ontwerp tot ontwikkeling. Wij gebruiken geen kant-en-klare template maar ontwerpen alles op maat.

Wat is WordPress?

8 Voordelen van WordPress

WordPress Den Haag maatwerk

Op maat gemaakte WordPress websites, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Plugins worden door ons zelf ontwikkeld indien dat nodig is. Unieke ontwerpen is iets wat bij ons een groot aandachtspunt is. Wij werken niet met standaard thema’s maar maken zelf thema’s volledig afgestemd op jouw bedrijf.

Dat wij niet met thema’s werken die in de vele webshops zoals Themeforest worden aangeboden heeft een aantal redenen. Allereerst is dit om volledige controle over het thema te houden en zo prestaties te optimaliseren maar ook zodat jouw website schaalbaar is en eenvoudig kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Bij veel thema’s is dit vrijwel niet mogelijk en zal je snel tegen problemen aan gaan lopen. Dat is zonde wanneer je bedrijf wel aan het groeien is maar dat het veel tijd en resources kost om je website mee te laten groeien. Dus met ook op de toekomst kiezen wij ervoor om een website te bouwen die écht bij jou past.

Wij als WordPress specialisten helpen je graag met jouw vraag!

Mail ons nu

Bekijk de case PDX Services
Neem contact op Wim Toet +31 (0)6 21 64 69 61 wim@suprevo.com

WordPress Den Haag webshops

Voor een gemiddelde webshop is WordPress in combinatie met de WooCommerce plugin zeker een goede optie. Dit is echter wel afhankelijk van het aantal producten dat op de webshop komt, want mochten dat er heel veel zijn dan is WordPress niet de beste optie.
Wij hebben hier al veel ervaring mee en bouwen volledig unieke webshops met WooCommerce. Heb je een vraag of ben je benieuwd of WordPress de juiste keuze voor jou is? Lees hier meer over webdesign.

Vraag een offerte aan of stel ons een vraag

Websites gemaakt door ons

De volgende websites zijn volledig op WordPress op maat gemaakt voor onze klanten.

Top 5 WordPress plugins

Hieronder een lijst met onze 5 meeste gebruikte plugins en wat ze doen.