WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Ben jij opzoek naar een nieuwe WordPress website of WordPress webshop? Of hulp bij updates en aanpassingen in uw bestaande website? Dan ben jij bij Suprevo aan het juiste adres. Met veel ervaring en het grootste gedeelte van onze klanten op WordPress kunnen wij ons dan ook zeker specialisten noemen op dit gebied.

Wat is WordPress?

 

WordPress Den Haag maatwerk

Op maat gemaakte WordPress websites, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Plugins worden door ons zelf ontwikkeld indien dat nodig is. Unieke ontwerpen is iets wat bij ons een groot aandachtspunt is. Wij werken niet met standaard thema’s maar maken zelf thema’s volledig afgestemd op jouw bedrijf.

Dat wij niet met thema’s werken die in de vele webshops zoals Themeforest worden aangeboden heeft een aantal redenen. Allereerst is dit om volledige controle over het thema te houden en zo prestaties te optimaliseren maar ook zodat jouw website schaalbaar is en eenvoudig kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Bij veel thema’s is dit vrijwel niet mogelijk en zal je snel tegen problemen aan gaan lopen. Dat is zonde wanneer je bedrijf wel aan het groeien is maar dat het veel tijd en resources kost om je website mee te laten groeien. Dus met ook op de toekomst kiezen wij ervoor om een website te bouwen die écht bij jou past.

Wij als WordPress specialisten helpen je graag met jouw vraag!

Mail ons nu

WordPress Den Haag webshops

Voor een gemiddelde webshop is WordPress in combinatie met de Woocommerce plugin zeker een goede optie. Dit is echter wel afhankelijk van het aantal producten dat op de webshop komt, want mochten dat er heel veel zijn dan is WordPress niet de beste optie.
Wij hebben hier al veel ervaring mee en bouwen volledig unieke webshops met Woocommerce. Heb je een vraag of ben je benieuwd of WordPress de juiste keuze voor jou is?

Vraag een offerte aan of stel ons een vraag

Websites gemaakt door ons

De volgende websites zijn volledig op WordPress op maat gemaakt voor onze klanten.

WordPress Den Haag

Top 5 WordPress plugins

Hieronder een lijst met onze 5 meeste gebruikte plugins en wat ze doen.

  1. Yoast SEO: Een must have plugin voor het instellen en optimaliseren van je SEO. Erg belangrijk als je beter gevonden wil worden in de zoekmachines.
  2. WP Super Cache: Deze plugin cached je website wat inhoud dat hij sneller laad, omdat hij onthoud hoe alles stond. Na wijzigingen moet de cache soms wel weer geleegd worden op je wijzigingen te kunnen zien.
  3. Autoptimize: Dit optimaliseert en verkleint je code. Simpel weg zorgt dit voor een veel snelle laad tijd van je website.
  4. Securi Security: De beveilings plugin om te controleren wie je website probeert binnen te komen. Ook zijn er allerlei opties om je website beter te beveiligen in deze plugin.
  5. ACF Pro: Advanced Custom Fields Pro is een plugin die het mogelijk maakt om unieke velden aan pagina’s toe te voegen. Zo kunnen onze klanten makkelijk dingen zelf in vullen en wijzigen op de betreffende pagina’s.

Een vraag over WordPress?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13