Website laten maken Den Haag

Website laten maken in Den Haag?

Je wilt een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in Den Haag? Suprevo is gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in maken van websites en webshops.  Wij focussen ons op resultaatgerichte websites waarbij een goede gebruiksvriendelijkheid de norm is. Onze websites worden altijd op maat gemaakt met het WordPress CMS. Hierdoor kunnen wij unieke ontwerpen leveren en is de website makkelijk te beheren en op te schalen. Een professionele website laten maken in Den Haag kunt u dan ook aan ons overlaten!

We nodigen je graag uit voor een bakje koffie op ons kantoor gevestigd in Den Haag (Bink36). In dit vrijblijvend gesprek denken wij graag met jou mee om tot beste online oplossingen te komen. Wij adviseren graag en zien de samenwerking als een partnerschap.

Maak een afspraak

Website laten maken in Den Haag

Een website laten maken in Den haag vanaf €1200,-.
Wij zijn transparant in de kosten en doen niet aan verborgen kosten!

Vraag een offerte aan

Webdesign in Den Haag

Het slim om van te voren na te denken over de doelen, voordat je een website laat maken. Dan kan je al snel zien of iets het investeren waard is. Ook voor het webdesign bureau is het dan makkelijker betere oplossingen te bedenken om de gewenste doelen te behalen.

Voorbeelden van doelen zijn:

Bekijk de case B&B Healthcare
Prijsindicatie aanvragen +31 (0)70 22 11 640 info@suprevo.com

Wat kost een website?

Bij ons beginnen de websites vanaf €1200,- excl. BTW. Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en dus altijd volledig afgesteld op jouw wensen. Stuur ons je opdrachtomschrijving op en ontvang een prijsschatting voor jouw project.

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Als je gevonden wilt worden in Google dan is het van belang dat je jouw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. Deze optimalisatie handelingen worden in online marketing wereld SEO genoemd. SEO betekent Search Engine Optimalisation of in het nederlands zoekmachine optimalisatie. Het is de verzameling van handelingen die een website beter vindbaar maken in Google. Je richt je hierbij op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dus waarmee je potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers naar jouw website kan leiden.

Website laten maken

WordPress website laten maken in Den Haag

WordPress is zeer populair CMS dat makkelijk te onderhouden is. De grote open source community erachter zorgt ook voor plugins die kosten kunnen besparen binnen een project. Het wiel hoeft natuurlijk niet altijd opnieuw uitgevonden te worden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk WordPress websites. Met onze ruime ervaring is dit een gestroomlijnd proces waarbij de website volledige geoptimaliseerd zal worden. Lees hier de voordelen van WordPress.

Wat komt er allemaal bij een website kijken?

Van website idee tot online komt het veel kijken. Denk hierbij aan het volgende:

Mobielvriendelijke website

Tegenwoordig komt de meerderheid van de internet gebruikers van mobiel af. Het is dus van groot belang dat je website er op mobiel goed uit ziet en gebruiksvriendelijk is. Vaak is het de kunst van het weglaten om op mobiel een goede gebruikservaring te creëren. Websites moeten daarom altijd goed responsive gebouwd worden. Zo schalen ze mee met allerlei verschillende schermformaten.

Bedrijfswebsite laten maken
Website bezoeken zijn vaker via mobiel

Websites die wij hebben gemaakt

Onderstaande bedrijfswebsites hebben wij ontworpen en/of ontwikkeld. Mocht je vragen hebben over ons werk of een nieuwe opdracht hebben liggen, neem contact op!