Magento

Verhoog je online verkopen met Magento, het meest flexibele en schaalbare e-commerce platform.

Als je op zoek bent naar een e-commerce platform voor een kleine online winkel, maar je hebt geen echte ervaring met het gebruik van een CMS dan is WooCommerce voor WordPress een goede optie. Als je echter op zoek bent naar een platform die makkelijk met je mee kan groeien moet je toch echt bij Magento zijn. Hieronder meer waarom Magento hét e-commerce platform is voor jouw webshop.

Open source

Magento is open source. Dit zorgt ervoor dat, net als WordPress, de code open is en dat er duizenden tot miljoenen mensen meehelpen om dit project door te ontwikkelen. Om deze reden zijn er ook talloze plugins te vinden om die extra functionaliteit eenvoudig in te bouwen.

SEO vriedelijk

Hierin is Magento de absolute winnaar, want het is uiterst SEO geoptimaliseerd en biedt het zonder extra modules al uitgebreide SEO functionaliteiten.

Flexibiliteit

Met het flexibele framework van Magento kunnen ontwikkelaars gemakkelijke modules ontwikkelen die gebruik maken van de laatste technologieën en trends op het gebied van e-commerce. Zo zijn er altijd wel modules beschikbaar die op je wensen aansluiten. En zijn die er toch niet, dan kunnen wij deze altijd  speciaal voor je op maat maken.

Multistore

Magento biedt de mogelijkheid om meerdere winkels te koppelen aan je Magento systeem. Zo kun je dus alle verkopen beheren vanuit één CMS. Een goed voorbeeld daarvan is 20Frogs. Een klant van ons die 20 webwinkels in één systeem heeft geïntegreerd.

Meerdere talen en valuta

Het mooie aan een webshop is dat je wereldwijd bereik hebt en het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken. Daarom biedt Magento de optie om je webshop meertalig te maken. Ook de valuta worden hierin omgerekend, zodat het shoppen voor al je klanten een fijne ervaring is.

Veiligheid

Magento is ontworpen om met klantgegevens veilig en secuur om te gaan. Dit wordt ook nog eens versterkt doordat er dus zoveel ontwikkelaars werken om het platform verder te ontwikkelen.

Bekijk deze Magento case Caatje Hoeraatje

Schaalbaarheid

Of je nu 1.000 of 100.000 producten wil verkopen, door het verbazingwekkend schaalbare vermogen van Magento is het in staat om mee te groeien met je bedrijf tot grote hoogtes.

Rapportage systeem

Magento is voorzien van een ingebouwd rapportage systeem dat is ontworpen om activiteiten met betrekking tot aankoop van het product, de populariteit, de activiteit van klanten en het niveau van tevredenheid te controleren. Deze verzamelde gegevens kunnen worden gebruikt om belangrijke zakelijke beslissingen te nemen.

Externe koppelingen

Ook leent dit platform zich uitstekend om te communiceren met andere systemen. Door middel van API’s kan je vanuit je webshop bijvoorbeeld signalen geven naar ERP systemen of naar de systemen van leveranciers. In veel gevallen scheelt dit een hoop werk dat geautomatiseerd kan worden.

Conclusie

Al deze voordelen samen met het feit dat Magento een “alles-onder-een-kap” oplossing is maakt het de beste optie voor alle bedrijven die een e-commerce platform zoeken die met hun mee kan groeien.