Caatje Hoeraatje

CASE
Klant Caatje Hoeraatje Branch Kinderspeelgoed
Project Webshop Werkzaamheden User Experience Design
User Interface Design
Front-end development
Back-end development
Testen en onderhoud
Code HTML5, CSS3, JS, PHP Website www.caatjehoeraatje.nl

Caatje Hoeraatje is een Kinderkadowinkel in het centrum van Wassenaar. Ze waren klaar voor de volgende stap en wilde daarom hun bereik vergroten, maar dan wel met behoud van de unieke ervaring die je in hun winkel beleeft. Uiteindelijk kwamen ze bij ons terecht om deze wensen werkelijkheid te maken.

Het project

Om de webshop zo snel mogelijk draaiende te krijgen hebben we samen met Caatje Hoeraatje de lopende problemen en wensen in kaart gebracht. Al deze punten hebben we verwerkt in een prioriteitenlijst, zodat we steeds in fases nieuwe functionaliteiten konden opleveren. Met als eerste uiteraard een werkende webshop waar de gebruikerservaring van de klant centraal staat.

Het resultaat

De webshop is volledig afgestemd op de branding van Caatje Hoeraatje. Het is een gebruiksvriendelijke winkelervaring met een overzichtelijke afrekenpagina, gepersonaliseerde productlabels en geïntegreerd WordPress blog. Ook is de webshop volledig SEO geoptimaliseerd en is er een nieuwsbrief ontwikkeld om in contact te blijven met klanten voor promotie.

Ze zijn flexibel, enthousiast en inventief! Ze staan altijd voor ons klaar en lossen de problemen snel op. Leuke jongens! We werken heel fijn samen met Suprevo! Caatje Taminiau – Eigenares

De toekomst

Wij blijven de website onderhouden en updaten. Waar gewenst voegen wij ook af en toe nieuwe functionaliteiten toe of doen aanpassingen in het ontwerp.

Naar de webshop

Bekijk de case B&B Healthcare