Facebook feed op WordPress website

Wij hebben een plugin ontwikkeld waarmee Facebook posts uitgelezen kunnen worden op je eigen WordPress website.

Waarom van Facebook naar WordPress?

Uit onderzoek bleek dat veel van onze klanten hun websites niet bijhielden en dan met name hun nieuwsberichten. Dit kan overkomen alsof het bedrijf niet actief is, omdat er vrijwel geen nieuwe content op de website komt en dat vinden zoekmachines ook niet goed.
Veel klanten gaven aan het gemakkelijker te vinden Facebook posts te plaatsen via hun mobiel. Het bereik via Facebook is veel interactiever en heeft meer waarde voor hen. Toch is het dan zonde dat de website achtergelaten wordt, want hier komen toch vaak de nieuwe klanten op binnen voordat ze de Facebook pagina vinden.

Wij gingen op zoek naar een manier om content op de website te krijgen zonder dat de klant daar extra werk voor hoeft te verrichten.
En zo kwamen wij er op een script te ontwikkelen dat je Facebook feed van je bedrijf uitleest in je website. Zonder er iets extra voor hoeven te doen! Het scheelt onze klanten enorm veel tijd en via deze manier zijn beide media up-to-date met content. Een klassieke win-win situatie dus.

SEO pluspunt

Social media content wordt in het algemeen niet uitgelezen door Google. Zodra die content naar de website wordt gekopieerd ziet Google dit dus als unieke content. Zo houd je je website up-to-date wat natuurlijk een enorm SEO pluspunt is.

De functionaliteiten

De volgende functionaliteiten werken tot nu in de plugin:

Onderstaande functionaliteiten zijn in ontwikkeling:

Bekijk de case B&B Healthcare