Webdevelopment

Van Open source tot een op maat gebouwd systeem. Wij maken jouw idee werkelijkheid!

De ontwikkeling van het project

Het omzetten van het grafische ontwerp naar een werkbaar eindresultaat. Een belangrijk en secure taak waarbij je alle scenario’s in het achterhoofd moet houden. Het houdt ook in dat we alle koppelingen tussen de gebruiker en het CMS aanmaken. Een uniek WordPress thema, koppelingen met externe partijen in de vorm van API’s of zorgen dat Google Maps je bedrijfslocatie goed laat zien. Er is veel mogelijk in de wereld van het webdevelopment maar we willen vooral functioneel maken wat jij graag nodig hebt zodat het eenvoudiger wordt om zaken te doen.

Een geoptimaliseerd project is belangrijk en valt in zijn geheel binnen dit onderwerp. Het begint bij het juiste CMS kiezen. WordPress is heel gangbaar maar ook Magento is een hele goede optie voor webshops. Dan bestaan er nog een flink aantal standaarden waar we op moeten letten. We willen wel dat het project in principe overal op kan draaien. Daarop letten we op HTML versies en compatibiliteit tussen browsers, efficiënte Javascript code en algehele projectstructuur. PHP moet meekomen op de laatste versie en moet ook geen ‘bottleneck’ zijn binnen het project. Niemand wil een aantal minuten wachten op een webpagina dus dat is ook een belangrijk punt van aandacht.

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een project maar onze ervaring is meer dan toereikend genoeg om een perfect eindresultaat af te leveren. Vanaf dit punt ondersteunen wij u ook graag met het traject erna. De oplevering is één ding maar het is ook belangrijk om het project te onderhouden door de jaren heen.

Bekijk de case fit20

Webdevelopment in een notendop

Webdevelopment is dus ontzettend uitgebreid en wij helpen je graag met de juiste keuzes te maken. Naast de twee genoemde platformen zijn er namelijk nog talloze mogelijkheden en wij zoeken samen de juiste oplossing voor jouw project.