fit20

CASE
Klant fit20 Branch Fitness
Project Webapplicaties Werkzaamheden User Experience Design
User Interface Design
Front-end development
Testen en onderhoud
Code HTML5, CSS3, JS, Vue.js

fit20 is een internationale en innovatieve franchise formule van Nederlandse bodem. Met korte maar intensieve fitness trainingen die in slechts 20 minuten per week hun klanten ongelofelijk goede resultaten geeft. Hierbij zijn verschillende webapplicaties nodig voor de trainingsdata en beheren van alle studio’s.

Het project

Om de trainingsmethode te optimaliseren ontwikkelden wij samen met fit20 en Nico Verwer van Rakensi een webapplicatie. Wij hebben hierbij de huisstijl bewaakt en de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd. Hierbij hebben wij gewerkt aan het UI/UX design en front-end werkzaamheden. Ook is er een sensoren API gekoppeld vanuit de fitness apparatuur die een live progressie balk doorgeeft aan de app voor de trainer. Naast de trainers app is er ook nog een administratie app gebouwd voor het beheer van alle studio’s, trainers & leden.

“Suprevo is een hoogwaardige en betrouwbare IT partner, waardoor onze applicaties klaar zijn voor de toekomst. Ze denken actief mee, komen afspraken na en kunnen je positief verrassen. Samen met Suprevo is fit20 klaar om de rest van de wereld te veroveren.” Rob Reuters – Managing Director

Het resultaat

De trainer kan nu in één overzicht een training of zelfs een duo-training leiden en alle benodigde data inzien op zijn iPad. Het hoofdkantoor kan via de administratie app nu makkelijk al zijn instellingen wijzigen.

De toekomst

fit20 vondt het belangrijk dat de webapplicaties stabiel en schaalbaar zijn. Dat is gelukt. Wij blijven werkzaam aan deze webapplicaties om deze uit te breiden en te onderhouden.

Bekijk de case PDX Services