Support

Wij doen altijd even dat extra stapje voor onze klanten.

Onze service

Wij vinden support en service ontzettend belangrijk. We zijn vrijwel altijd te bereiken en staan ook klaar voor onze klanten. We beantwoorden onze e-mails binnen een werkdag dus dat is één van de makkelijkste manieren om ons te bereiken. Mocht het haast hebben dan kun je natuurlijk altijd even bellen! We kunnen je een heel eind verder helpen wanneer je een probleem hebt met je website of dat je er gewoon even niet uitkomt. Deze insteek zorgt voor veel positieve reacties van onze klanten en partners waarmee we samenwerken.

Geen of weinig technische kennis?

Wij gaan ervan uit dat de meeste klanten van ons prima in staat zijn om een eigen website in WordPress te managen. Voor sommige mensen is het helemaal niets omdat ze geen technische aanleg hebben of er gewoon geen tijd voor hebben. Daar is niets mis mee en soms is het handiger om iemand anders gewoon lekker bezig te laten zijn met zaken waar jij niet zoveel vanaf weet. Daarom bieden we graag de mogelijkheid aan onze klanten om het gehele onderhoud bij ons neer te leggen. We communiceren veel over de wijzigingen die nodig zijn op inhoudelijk gebied en we voeren die voor je uit. We stemmen ook al onze werkzaamheden op jouw project af en zo zorgen wij dat je WordPress, Magento of andere website tip-top in orde is!

Toch eerst zelf proberen voordat ik support wil

Je content aanpassen in WordPress is vrij eenvoudig, dat is dan ook de reden dat we het überhaupt in WordPress bouwen. WordPress heeft natuurlijk zelf ook een handleiding die je hier kunt vinden om te beginnen met het aanpassen van alle inhoud. Daarnaast zijn er talloze websites die je kunnen vertellen hoe je het zou moeten doen. Als je meer SEO gericht wil gaan schrijven is de blog van Yoast ook een interessante om in de gaten te houden. Zij kunnen je ook prima vertellen waar je op moet letten met het schrijven van teksten.

Bekijk de case fit20