Social Media

Bereik je doelgroep het beste door de focus te leggen op de juiste social media.

Ondersteuning van de social media kanalen

Aanwezigheid op social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram is voor veel bedrijven heel belangrijk. En voor sommigen totaal niet. Af en toe wat aan je connecties laten weten, zakelijk of particulier, kan een hele goede boost geven aan de bedrijfscijfers. Het is een vorm van reclame die niet al teveel moeite kost. Maar hoe pak je dat nou het beste aan?

Een deel van de bedrijven kan dit prima zelf, omdat het binnen de bedrijfsvoering is opgenomen. Anderen hebben daar geen tijd voor of weten niet zo goed hoe. Deze partijen ondersteunen wij graag met een goede strategie op de bekende platformen of nemen wij zelfs graag in het geheel voor onze rekening. Een wekelijks of maandelijks gesprek over de voortgang binnen het bedrijf kan een hoop helpen. Afhankelijk van deze gesprekken gaan wij gewoon voor u aan de slag en schrijven we een paar leuke stukken over de zaken. Wij verdiepen ons graag in onze klanten.

Ook zou je een nieuwsbrief kunnen toepassen om je connecties op de hoogte te houden. Dit kunnen wij uiteraard ook volledig uit handen nemen.

Social media naar je website met onze FP2WP plugin

Tegenover de eerder genoemde mensen staat ook een groep mensen die wél heel bekend zijn met Facebook en zit vaak op dat platform maar die niet heel bekend zijn met CMS‘en als WordPress. Voor deze mensen hebben wij een plugin ontwikkeld die nieuwe Facebook berichten naar de website verplaatst. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe content op je website te vinden is en dit is uiteindelijk weer heel belangrijk voor de zoekmachines zoals Google. Veel makkelijker kunnen we het niet maken!

Bekijk de case B&B Healthcare