Nieuwsbrief

Bereik je huidige en potentiële klanten door middel van een nieuwsbrief met afgestemde inhoud.

Waarom een nieuwsbrief?

Met een nieuwsbrief kunnen je klanten snel bereikt worden. E-mail marketing is nog altijd flink efficiënter dan een combinatie van Twitter en Facebook. Over posts op social media lees je vrij snel heen maar een e-mail in je inbox sla je niet zo snel over. In de nieuwsbrief staat ook niets anders dan wat jij wil en op andere media sta je tussen andere reclame of andere afleidingen.

Waarmee wij kunnen helpen

Wij kunnen jou ondersteunen op verschillende vlakken binnen het toepassen van een nieuwsbrief. Alle nieuwsbrieven die wij maken zijn volledig op maat gemaakt. Dit houd in dat het ontwerp uniek is en volledig aansluit bij jouw bedrijf. Herkenning van jouw bedrijf is natuurlijk belangrijk bij zo’n e-mail zodat hij niet in de prullenbak verdwijnt. Hiervoor gebruiken wij in het algemeen MailChimp.

Wanneer we het ontwerp en de template gereed hebben dan kunnen we overgaan op actie. Een goede strategie voor wat erin komt te staan is belangrijk. Pakkende informatie met nieuws, nieuwe producten of andere vorderingen in het bedrijf kunnen heel boeiend zijn. Die aandacht pakken van de lezer en dus potentiële terugkerende klant is heel belangrijk en het geeft een betere ervaring van het bedrijf.

Prima toevoeging

Naast andere kanalen om de verkoop van je webshop te verhogen zoals SEA en SEO, is het dus ook heel goed om je bestaande klanten op de hoogte te houden. Hier hoef je vaak ook niet eens een nieuwe website voor te bouwen en kan prima toegevoegd worden aan de bestaande processen. Misschien is het zelfs ook een goed idee om een huidige nieuwsbrief een update te geven.

Om het wat overzichtelijk te houden volgt hieronder een lijstje met onze werkzaamheden op het gebied van nieuwsbrieven:

Bekijk de case Caatje Hoeraatje