Website advies

Advies nodig voor jouw website, webshop of webapplicatie?

Het komt vaak voor dat grote ‘ict’ projecten flink over de vooraf bepaalde kosten lopen. Om dit te voorkomen moet alles van te voren goed in kaart gebracht worden. De uitgevende partij ontbreekt vaak zelf de technische kennis om te weten wat zij precies nodig hebben voor hun gewenste resultaat. De aannemende partij denkt niet altijd goed mee en zo komen niet alle kosten van te voren boven tafel. Hierdoor is de kans ook groot dat het gewenste resultaat niet gehaald wordt.

Onze ruime ervaring met dit soort projecten zorgt ervoor dat wij in staat zijn goed advies te kunnen bieden. Wij helpen je graag op weg en/of begeleiden jouw uitbesteding. Naast advies kan je bij ons ook een website laten maken.

Hoe voorkom je de extra kosten of een slecht resultaat?

Schakel een onafhankelijke partij (webadviseur) in met de matchende kennis voor het project. Zij kunnen hierbij de wensen van de uitbestedende partij goed technisch in beeld brengen voor de aannemende partij. Ook kunnen vervolgens verschillende offertes geanalyseerd en beoordeelt worden voor de beste match.

Lees ons blog Waarom branding belangrijk is
Website advies nodig? +31 (0)70 22 11 640 info@suprevo.com

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Je kan ons inschakelen als je advies nodig hebt op de volgende punten.

Webadviseur nodig?Neem contact op