Tibbaa

De volgende generatie ticketing

Achtergrond

Met de snelgroeiende ticket provider Tibbaa werken wij samen op verschillende aspecten binnen hun services. Vanwege de snelle groei is het telkens van belang dat opdrachten met hoge snelheid en kwaliteit worden uitgevoerd. Wij zijn onder andere medeverantwoordelijk voor de website, ticketshop, dashboard, event calendar en de Tibbaa Smartcard.

Ticketshop

 

De core business van Tibbaa is ticket verkoop. Het is dan ook van groot belang dat dit onderdeel volledig geoptimaliseerd is. Aan Suprevo was de taak om de ticketshop vorm te geven. Hiervoor is onderzoek gedaan naar concurrentie en de gebruikers. Vanuit dat onderzoek is er een ontwerp omgebouwd zodat de bezoekers er makkelijker en sneller doorheen lopen.

 

De projecten hadden telkens grote spoed voor oplevering. Suprevo is hierbij enorm flexibel geweest en schakelden zeer snel. Strakke deadlines waren geen probleem. Peter Roos - CEO

Event calendar

Een aparte kalender waarin alle evenementen uit Ibiza zichtbaar zijn was nodig. Van belang was dat de bezoekers makkelijk tickets kunnen kopen in zo’n min mogelijk stappen. De kalender is helemaal geoptimaliseerd voor mobiel, omdat¬†het meeste verkeer via mobiel loopt.

Website

Tibbaa had een nieuwe homepage ontworpen en vroeg onze ondersteuning om deze uit te werken. Een groot aandachtspunt was de “Customer Journey” slider. Er moest een informatie pdf omgezet worden in een slide show. Van belang was hierbij dat alle stappen die de klant bewandelt binnen Tibbaa duidelijk zijn. De nieuwe homepage is ook geheel geoptimaliseerd voor een snelle laad tijd.

Bekijk de website

Meer weten? Vraag het Marco!

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13