WordPress alternatief voor Thuisbezorgd

Wij hebben een online bestelsysteem ontwikkeld voor bezorgrestaurants.

Als je een bezorgrestaurant hebt, weet je hoe belangrijk het is dat klanten online kunnen bestellen. Daarom zijn online bestelsystemen ontstaan waar veel van deze restaurants gebruik van maken. Bijvoorbeeld, Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber Eats, en Foodora. Deze diensten zorgen wel voor bereik, maar vragen een aanzienlijke provisie – bij Thuisbezorgd is dit 13% op het moment van schrijven. Daardoor lopen de kosten bij deze restaurants aanzienlijk op.

Het alternatief

Doordat de provisie zo hoog is merkte wij dat er bij bezorgrestaurants vraag was naar een goedkoper alternatief.
Daarom hebben wij een online bestelsysteem ontwikkeld die door ons geheel wordt doorgevoerd in de huisstijl van je huidige WordPress website. Dit resulteert in een gebruikerservaring die bij jouw restaurant past.

Heb je nog geen WordPress website?

Wij helpen je graag op weg!

Neem contact op

De functionaliteiten

De volgende functionaliteiten zitten momenteel in het pakket inbegrepen:

De kosten

Omdat wij de kosten laag willen houden bieden wij ons Thuisbezorgd alternatief aan in abonnementsvorm van € 45,- p/m. [1]

Om beter in beeld te brengen wat het verschil is nemen we als voorbeeld een restaurant die een online bezorgservice heeft. Stel dat deze een maand lang vijf bestellingen per dag binnenkrijgt, via eigen website, met een gemiddelde van €20 per bestelling. Was dit niet op eigen website, maar via Thuisbezorgd besteld had dit €390,- gekost. Als je een hogere omzet hebt, heeft dat als bijgevolg dat het deel wat je moet afstaan ook hoger wordt. Aangezien Thuisbezorgd een percentage pakt. Dus een hogere omzet via eigen site resulteert in grotere kostenbesparing, wat als gevolg heeft dat de winst hoger wordt.

[1] Exclusief eenmalige opstartkosten van €600,- om de module voor jouw WordPress website geschikt te maken. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk hier Online Bestelsysteem
Neem contact op Wim Toet +31 (0)6 21 64 69 61 wim@suprevo.com