Zo doen we dat.

B&B HealthCare

Een nieuwe online identiteit

Fysiotherapieketen B&B HealthCare uit de regio Den Haag staat voor kwaliteit. Dit moest tot uiting komen op een nieuwe website. Omdat het bedrijf zo snel groeit, moest die website tevens schaalbaar zijn.

Bekijk de case
Caatje Hoeraatje

Van lokaal naar internationaal

Kinderkadowinkel Caatje Hoeraatje wilde de winkel in Wassenaar uitbreiden met een webshop op internationaal niveau. De webshop moest dezelfde hippe en exclusieve uitstraling hebben als hun assortiment.

Bekijk de case
Eyeforce

De top van de film productie

Het award winnende filmproductiebedrijf Eyeforce heeft opdrachtgevers over de hele wereld zoals Red Bull, KLM, UBER en Corona. Hun verouderde website weerspiegelde hun creativiteit niet voldoende en was toe aan vervanging.

Bekijk de case
Tibbaa

De volgende generatie ticketing

Ticket provider Tibbaa is een nieuw gezicht in de ticket wereld. Tibbaa springt er uit door het gebruik van nieuwe technieken en het aanbieden van uitgebreide service op het gebied van ticketing. Door een snelle groei was er ondersteuning nodig voor meerdere onderdelen.

Bekijk de case
Boomerang Beach

Strandtent met een nieuw uiterlijk

Bij strandtent Boomerang Beach Club waan je je op Ibiza in hun vernieuwde strandpaviljoen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Bij deze vernieuwing moest de website ook volledig opnieuw worden ontworpen en gebouwd.

Bekijk de case