Samen naar de finish.

Vergeet het onbelangrijke en benadruk wat er écht toe doet.

Suprevo is een digital design studio die graag meedenkt met zijn klanten om de beste gebruikerservaringen te creëren. Ons team zit vol passie met een uitstekend oog voor detail en vakmanschap.

De O's naar Succes

Onderzoek

Wat zijn de wensen en de ambities? Na een goed gesprek met een kopje koffie kunnen we dit veel beter vaststellen. De persoonlijke visie verwerken in het project gaat een stuk beter met de lichaamstaal erachter dan een e-mailtje.

Ontwerp

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Met onze ervaring en expertise in branding, UX en UI design gaan wij er dan ook voor om die eerste indruk zo effectief mogelijk te maken.

Ontwikkeling

Dan moeten we ook gaan zorgen dat de mooie ontwerpen ook echt iets gaan doen. Dit doen we in een uitgebreid CMS zoals WordPress of Magento maar het kan ook in andere systemen. Zolang het maar doelgericht en stabiel werkt!

Oplevering

Dan kun je hier toch echt genieten van je gloednieuwe project. Afhankelijk van het project en de beschikbare technische kennis kunnen we hier natuurlijk altijd ondersteuning bieden om alles ook werkend te houden!

Onze kernwaarden

Gebruikers eerst. De gebruiker is de basis van elke strategie.
Kwaliteit over kwantiteit. Wij maken het liever heel goed dan heel snel.
Communicatie. De steunpilaar van ieder succesvol project.
Transparantie. Geen verkooptrucs, maar service.

Meer informatie nodig?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13