Nieuwe identiteit

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl!

Na flink wat overleg bleek dat de huidige website en het logo niet langer voldeden. We zijn beter geworden en willen dat graag uitstralen. Ook wilden we meer betekenis geven aan deze uitstraling waarin dan vooral de klant centraal staat.

Het logo

Bij ons staat klantgerichtheid en service voorop. Het is geen geheim dat een website van vitaal belang kan zijn voor ieder bedrijf en project. Wij hebben er dan ook niets aan om onze klanten van het kastje naar de muur te sturen. Met die gedachte hebben we ons nieuwe logo ontworpen. Het nieuwe logo is opgebouwd uit twee elementen. De klant en Suprevo. Dit zijn twee schakels die goed moeten samenwerken om het beste resultaat te creëren en omdat dit vaak een proces is i.p.v. een éénmalig iets kun je de twee elementen ook achter elkaar schuiven waardoor het ‘cirkeltje rond is’.

De website

Een nieuwe logo én een nieuwe locatie vraagt ook om een nieuwe website. Zo konden we ook weer goed reflecteren hoe we onszelf beter kunnen maken door bij de details stil te staan. We hebben gekozen voor meer neutrale elementen met vooral veel zwart en wit waardoor onze ‘visuals’ meer naar voren springen en onze cases meer aandacht krijgen. De klant mag in de schijnwerpers!

Kleuren theorie

Wil je meer weten over de theorie achter kleuren. Wat voor gevoel ze opwekken en waar je ze moet gebruiken? Lees dat op ons blog: “De betekenis achter kleuren“.

Benieuwd of Suprevo jou kan helpen?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13