Diensten

Branding

Branding is het uiten van je merk naar de buitenwereld. Een merk is meer dan alleen een logo. Denk ook aan de 'tone of voice', beeld, kleur en typografie.

CMS

Een Contentmanagementsysteem (CMS) maakt het leven makkelijk. Bij ieder project past dan ook een systeem.

Fotografie

Goede content is wat een website maakt of breekt. Het is is een van de belangrijkste onderdelen van elke website. Zonder content, geen inhoud.

Hosting

Je kan de randzaken ook prima aan ons overlaten. Wij verzorgen hosting exclusief voor onze klanten om controle te hebben op de kwaliteit van ons product. Zo nemen wij jou alle zorg uit handen en ligt de focus op succes.

Magento

Voor de uitgebreide webshops adviseren wij Magento. Magento is voorbereid op de grootste en meest ingewikkelde webshops en zou ook de perfecte oplossing kunnen zijn voor jouw webshop.

Nieuwsbrief

Bereik je huidige en potentiële klanten door middel van een nieuwsbrief met afgestemde inhoud.

Onderhoud

Onderhoud is belangrijk bij een project. Het houdt niet alleen je website veilig, maar inhoudelijke updates hebben ook een positieve invloed op SEO niveau en zorgen ervoor dat gebruikers regelmatig terugkomen.

Optimalisatie

Optimalisatie is een positieve insteek maar wat kunnen we er precies mee doen op het gebied van websites en webshops?

Responsive

In de tegenwoordige tijd zijn 'devices' die anders zijn dan de traditionele desktop niet meer weg te denken. Een responsive website is dus een vereiste.

SEO

SEO is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Hoe goed word je bijvoorbeeld gevonden via Google? Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines.

Social Media

Bereik je doelgroep het beste door de focus te leggen op de juiste social media.

Support

Wij doen altijd even dat extra stapje voor onze klanten.

UI Design

UI design is één van de belangrijkste aspecten van een website of applicatie. In het UI design komt naar voren hoe het project eruit komt te zien en dat is allesbepalend bij het trekken van de aandacht van de bezoeker.

UX Design

UX design gaat hand in hand met UI design en het zorgt ervoor dat een gebruiker de website of applicatie gemakkelijk kan gebruiken. Dit is belangrijk voor het doel van de website.

Webdevelopment

Van Open source tot een op maat gebouwd systeem. Wij maken jouw idee werkelijkheid!

WordPress

Meer dan de helft van de websites met een CMS is een WordPress website. Dat is niet zonder reden.

Benieuwd of Suprevo jou kan helpen?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13