Hosting

Je kan de randzaken ook prima aan ons overlaten. Naast onderhoud en een nieuwsbrief is ook hosting geen enkel probleem.

Misschien is dit voor de hand liggend, maar een project moet ergens opgeslagen worden om het te kunnen laten zien aan de wereld. Zie het als een soort etalage, deze zul je toch ook ergens moeten huren. Deze etalage is alleen binnen een paar seconden over de hele wereld te zien. Daarnaast is het ook belangrijk dat deze plek een snel reageert om je bezoekers niet onnodig te laten wachten. Dit kost namelijk een hoop klanten. Behalve de technische optimalisatie bieden we daarom ook hosting op maat aan voor onze klanten.

SSL certificaat inbegrepen

Een SSL certificaat is wel zo veilig voor je verkeer. Bovendien letten de grote zoekmachines zoals Google hier steeds meer op en is het dus gewoon een vereiste om deze op je hosting te hebben. Zo ben je altijd optimaal beveiligd met je website.

Up-to-date software

We zien dat veel hostingpartijen op oude versies van bijvoorbeeld PHP draaien. Dat vinden wij nalatig. Tenzij het echt niet anders kan draaien wij het liefst op de nieuwste versies van PHP, Apache, NginX en MySQL. Mochten bepaalde projecten niet of nauwelijks draaien op nieuwere versies dan kunnen we dat natuurlijk voor je oplossen.

Kosten van de hosting

De kosten van onze hosting beginnen al vanaf €30,- p/m. Dit is sterk afhankelijk van wat er precies nodig is aan resources. Voor de simpele WordPress websites zal dit voldoende zijn. Voor de zware webshop zal er iets meer nodig zijn. Ook is dit inclusief service zodat je ons altijd kan bellen voor ondersteuning van jouw website. Voor speciale wensen kun je ook altijd even contact zoeken. Wij vinden altijd de juiste oplossing voor je!

Benieuwd of Suprevo jou kan helpen?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13