CMS

Een Contentmanagementsysteem (CMS) maakt het leven makkelijk. Bij ieder project past dan ook een systeem.

WordPress, Magento of toch iets meer op maat?

In veel gevallen zijn dit open source systemen. Bij blogs met informatiepagina’s denkt met al snel aan bijvoorbeeld WordPress en voor de degelijke webshops werken we vaak met Magento. Deze zijn bijzonder goed uit te breiden maar het kan ook goed zijn dat er voor een bepaald idee meer vanuit een basis gewerkt moet worden. Een systeem gebaseerd op een bepaald framework zoals Laravel of CodeIgniter zou dan een betere oplossing zijn.

Welk CMS past nou het beste voor mijn project?

Zoals gezegd past ieder CMS bij een ander soort project. Er zijn ook meerdere factoren van belang in deze keuze. De persoon of het team wat ermee moet gaan werken is bijvoorbeeld ook niet de minst belangrijke groep. De keuze van het CMS of framework is een belangrijke. Ieder systeem heeft zijn specialiteiten. Ook zijn het aantal updates een grote factor. We willen natuurlijk niet met verouderde software komen te zitten na verloop van tijd.

Er zijn tal van mogelijkheden hierin en het is vaak verstandig om een beetje met de menigte mee te lopen. Dat allemaal maakt de keuze er niet makkelijker op. Wij helpen je dan ook graag om deze keuze te maken.

Een aantal WordPress websites die wij hebben gemaakt:

Een goed voorbeeld van een Magento webshop waar we trots op zijn:

Vraag even naar de beste oplossing

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13