Eyeforce

De top van de film productie

Achtergrond

Eyeforce is een top leverancier in de film wereld en wilde een nieuwe website die hun werk beter vertegenwoordigde. Er was al een basis ontwerp voor de nieuwe website, maar deze was nog niet compleet en moest ook ontwikkeld worden. Onze taak was om het ontwerp compleet te maken, te optimaliseren en te ontwikkelen.

Het doel

Het beeldmateriaal dat aan ons aangeleverd werd was fantastisch om mee te werken. Hierna werd al vrij snel duidelijk dat het ontwerp van de website het doel had om de video’s en foto’s op de beste manier uit te lichten. Alles draait om het beeldmateriaal, want dat is het portfolio van Eyeforce voor de buitenwereld.

Het proces

Als eerst is het ontwerp volledig afgestemd naar de wensen van Eyeforce. Na het akkoord op de ontwerpfase is de ontwikkeling gelijk gestart. Tussen elke fase was een goede en snelle communicatie wat er voor zorgde dat er snel geschakeld kon worden. En dus ook snel een resultaat te zien was.

De focus van de website ligt duidelijk op het beeldmateriaal.  Maar we hebben ook mogelijkheden tot contact maken ingebouwd en de websitebezoeker kennis laten maken met verschillende directors en hun specialiteiten.

Social

Eyeforce was op Facebook erg actief. Maar plaatste op de eigen website weinig nieuws.
Met behulp van onze plugin “FP2WP” worden de berichten van Facebook nu direct ook geplaatst op de website.
Als extra voordeel heeft dit, dat de de zoekmachines deze content meenemen in de ranking. Wat niet gebeurt met de content op de sociale media.

De samenwerking met Suprevo was top. Het team stond altijd voor ons klaar. Ze zijn zeer flexibel, snel en betrouwbaar. We hebben ons eigen design laten optimaliseren en vervolgens laten bouwen in een WordPress omgeving. Arthur Neumeier - Eigenaar

Het resultaat

Een bijzonder proces met veel momenten om elementen beter tot hun recht te laten komen. Het bijschaven van het ontwerp maakte een mooi resultaat. Wij zijn trots op de uitkomst en de reactie van Arthur.

Bekijk het resultaat

Benieuwd of Suprevo jou kan helpen?

Marco Brok Art Director Stuur Marco een bericht Of bel hem op 06 533 130 13