Boomerang Beach

Strandtent met een nieuw uiterlijk

Achtergrond

Er moest een nieuwe website komen, want de huisstijl van Boomerang Beach Club was veranderd. De nieuwe website moest informatie, menukaarten, evenementen en foto’s bevatten. En natuurlijk de zelfde sfeer uitstralen als de in Scheveningen gevestigde strandtent.

Onze aanpak

Door middel van veel maatwerk bouwden wij alle benodigdheden in de website. Een goede communicatie tussen alles fases was telkens van belang. Bij het gebrek aan goed beeldmateriaal is er besloten dat wij ook de fotografie op ons namen. Na een middag intensief fotograferen zijn hier onwijs mooie beelden uitgekomen die op overal op de website terug te vinden zijn.

De oplossing

Er zijn verschillende maatwerk plugins ontwikkeld zoals:

  • Het importeren van alle Facebook evenementen naar de agenda op de website.
  • Het importeren van alle Facebook foto’s naar het fotoalbum op de website.
  • Een maatwerk menukaarten functie zodat er meerder menukaarten zelf aangemaakt kunnen worden.

 

Suprevo heeft onze nieuwe uitstraling goed weten te vertalen en al het werk m.b.t. fotografie en SEO uit handen genomen. Zeer tevreden met het eindresultaat! Danny Mock - Eigenaar

Het resultaat

Een mooie frisse website met die uitstekend aansluit op de uitstraling van de strandtent in Scheveningen. Zin om lekker te genieten aan het strand in de zomer periode? Neem dan gauw een kijkje op de website!

Bekijk de website

Meer weten? Vraag het Wim!

Wim Toet Allround Developer Stuur Wim een bericht Of bel hem op 06 218 469 61